Villa Dirickz

0

Villa Dirickz är en makalös villa från 1929. Den är ritad av den berömde arkitekten Marcel Leborgne, som också var en av grundarna till modernismen i Belgien. Villan ligger i Rhode Saint Genèse, en exklusiv förort till Bryssel, och är en upplevelse för alla som uppskattar ett rent och avskalat formspråk. Här kan man konkret se att arkitektur kan vara både tidlös och elegant över tid. Villan, som har fem sovrum och fem badrum, har även inomhuspool, bio och vinkällare. Terrassen är på hela 400 kvm och fastigheten stoltserar med en parkliknande trädgård.

Priset? På förfrågan

www.sothebysrealty.com / www.brussels-sothebysrealty.com
Mäklare: Anne Montanari / Property ID: L79GQB

Ni hittar fler objekt via Mäklarguiden på www.hoom.se och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook (www.hoom.facebook/hoom). Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Det här stället är #hoomish. Vi blir naturligtvis överlyckliga om du delar inlägget i dina flöden så att fler kan upptäcka HOOM. Inspiration är alltid gratis.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Porsche Cayman GT4

Nya Porsche Cayman GT4 har motorn hämtad från 911 Carrera S, vilket är en 3,8-liters boxersexa på 385 hästar, och chassit plockat från 911 GT3. Accelerationen ...