Villa Santa Gertrudis

0

Här tar vi en närmare titt på en fantastisk och inspirerande fastighet som ligger på den spanska ön Ibiza. Det här är ett relativt nybyggt och modernt hem på 425 kvm som är fördelat på två våningar. En ljus och öppen planlösning ger en härlig atmosfär och lyfter fram ägarens sinne för detaljer. I vardagsrummet har man dubbel takhöjd vilket ger en känsla av rymd. Härifrån tar man sig ut på däcket och den stora poolen. Hela fastigheten är omgiven av en vacker trädgård med exotiska blommor samt frukt- och olivträd. Extra plus för den charmiga gästvillan samt det separata gymmet.

Priset? 4 750 000 Euro

www.sothebysrealty.com / www.ibiza-sothebysrealty.com
Mäklare: Tasha De Gelabert / Property ID: RCQ57V

Ni hittar fler objekt via Mäklarguiden på www.hoom.se och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook (www.hoom.facebook/hoom). Om ni har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Det här stället är #hoomish. Vi blir naturligtvis överlyckliga om du delar inlägget i dina flöden så att fler kan upptäcka HOOM. Inspiration är alltid gratis.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Villa Palm Beach

Denna fastighet ligger på exklusiva South Ocean Boulevard i Florida. Här bor man med havet på ena sidan och Lake Worth på den andra. Här ...