Ferrari Sergio

0

Ferrari Sergio kommer bara byggas i sex stycken exemplar. En del av designen har förändrats sedan conceptbilen, framtagen av Pininfarina, visades upp första gången. Men nu är det alltså dags. Och produktionsbilen är lite oväntat faktiskt lite snällare. Undertill handlar det om en Ferrari 458 Spider som fått samma motor som i 458 Speciale d v s en V8:a på 4.5 liter som ger 605 hästar. Det innebär att färden från 0-100 km/h går på sådär en tre sekunder. Om du är sugen på att köpa en så är dessvärre bilarna redan sålda till ett ännu okänt pris. Enligt Ferrari så har alla redan levereras till lyckliga köpare.

Läs mer på: www.ferrari.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Traditionnelle chrono QP 5000T

Nytt från Vacheron Constantin

Vacheron Constantin har under året uppdaterat en av sina mest ikoniska modeller, deras Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar (nu med Caliber 1142 QP). Som vanligt lyckas ...