Vacheron Constantin

0

Vacheron Constantin firade 260 år med en ny Harmonykollektion. Njut av tidlös elegans i lite olika tappningar.

Ja, världens äldsta kvarvarande klockmärke startades faktiskt redan 1755 av Jean-Marc Vacheron. När sedan François Constantin anslöt 1819 uppstod namnet som stått sig än idag. Företaget gjorde sig tidigt kända för sin effektiva tillverkning med modern teknik och är en mycket viktig del av klockvärldens ”heliga treenighet”. När märket hade 250-årsjubileum för tio år sedan så presenterade man världens mest komplicerade serietillverkade klocka och verk, den dubbelsidiga Tour de l’Lie. Nu var det alltså dags igen. Harmony. I flera olika utföranden. Titta och njut.

Läs mer på: www.vacheron-constantin.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

2016 Ferrari LaFerrari Aperta

Ferrari 70 år

För dig som uppskattar Ferraris fantastiska historia så har vi ett litet tips. Nästa helg så ska du ta ett flyg till England och ta ...