Nytt från Vacheron Constantin

Traditionnelle chrono QP 5000T

Vacheron Constantin har uppdaterat en av sina mest ikoniska modeller, deras Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar (nu med Caliber 1142 QP). Som vanligt lyckas de kombinera det sportiga med det eleganta. Uret är också packat med finurliga komplikationer. Ett exempel är att den följer kalendern punktligt fram till den 1 mars 2100. Den här är en modell framtagen för att attrahera en världsvan resenär med en nyfiken livsstil. Finns i platina och roséguld.

Schweiziska Vacheron Constantin är världens äldsta klockmärke. Deras historia går över 260 år tillbaka i tiden. Varumärket anses tillsammans med Patek Philippe och Audemars Piguet utgöra den heliga treenigheten av kommersiell klocktillverkning.

Läs mer på: www.vacheron-constantin.com

Författare

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Downtown West

Downtown West

Den här moderna bostaden ligger i Downtown West, i den kanadensiska världsmetropolen Toronto, och är designad av Cecconi Simone. Här dominerar en öppen planlösning med ...