W Retreat & Spa Maldives

0

På Maldiverna ligger läckra W Retreat & Spa. Här fördelar sig 70 lyxiga villor i direkt anslutning till den härligt varma Indiska Oceanen. Turkost vatten och perfekta sandstränder får dig att snabbt komma i balans. Det finns tre restauranger som alla håller högsta klass. Här finns också spa, gym, segling och dykning. Det sistnämnda håller absolut världsklass. W Retreat & Spa ligger på den norra Ariatollen och detta område är känt för sina sagolika dykplatser där valhaj, manta och även hammarhaj är återkommande besökare. Det här är ett perfekt ställe för den som vill ladda lite ny energi.

Läs mer på: www.starwoodhotels.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Hjortytterfilé

En av våra absoluta favoriträtter är utan tvivel hjortfilé. I det här magiska receptet, signerat mästerkocken Henrik Norström, får hjorten sällskap av en delikat brynt ...