Moon Bar

0

Vi på HOOM uppskattar verkligen när ett hotell kan erbjuda något extra. Idag tar vi därför en närmare titt på Banyan Tree Bangkok, ett hotell som har en skybar och en takrestaurang med bedövande utsikt över staden och floden Chao Phraya. Här finns dessutom härliga rum till relativt humana priser. Man har också ett spa med pool och på deras hälsoklubb finns ett välutrustat gym. Du har hela sju restauranger att välja på men det är Vertigo och Moon Bar som erbjuder panoramautsikten. Se till att boka en sittning i denna märkliga oas i molnhöjd. Oförglömligt!

 Läs mer på: www.banyantree.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Hitta mäklare på Mallorca

Villa Port Andratx

Denna storslagna naturstensvilla, i modern finkastil, ligger privat och ostört på en härlig parkliknande tomt i sydväst. Den ramas vackert in av en mur med grind. ...