Laucala Island

0

När ägaren till resorten är multimiljardären och ägaren av Red Bull, ja då blir det något utöver det vanliga.

Denna extrema lyxresort ligger på Laucala Island, som är en del av Vanua Levuöarna, i magiskt vackra öriket Fiji. Något som är annorlunda är att man måste ”ansöka” om att få besöka ön. Man måste helt enkelt bli godkänd som ”gäst”… Denna mäktiga ö erbjuder kritvita stränder, turkosa laguner och berg med frodig vegetation. Här njuter du av ett lyxliv som är i samklang med naturen. En upplevelse som verkligen är utöver det vanliga. Hela resorten byggdes nämligen av multimiljardären och ägaren av Red Bull, främst för att kunna hysa hans vänner, men projektet expanderade och blev ett av världens mest exklusiva hotell. Allt håller högsta klass, både vad det gäller mat, service, naturupplevelse och fridfullhet. För den som vill aktivera sig så kan man dyka, snorkla, fiska, rida på stranden eller spela golf på 18-hålsbanan. Eller så kan man sitta med en god bok och njuta av ljudet från havet och svajande palmer.

Fakta om Laucala Island
Land: Fiji
Plats: ön Laucala
Tema: tropiskt, strandnära, resort
Prisindikation: $ $ $ $ $

Läs mer på: www.laucala.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Villa Solbacken

Idag tar vi en titt på idylliska Villa Solbacken, anno 1882. Detta anrika drömhem, på södra Lidingö, har både en härlig atmosfär och en spännande ...