Bygga nytt med Trivselhus

Vi på HOOM är hela tiden på global jakt efter intressant arkitektur. Därför är det extra glädjande när vi åter hittar ett boende på hemmaplan som utstrålar allt det vi letar efter. Här har vi ett modernt hem i Västervik som erbjuder en sagolik utsikt och ett häftigt poolhäng.

I Gertrudsvik strax utanför Västervik, med utsikt över Gamlebyviken, ligger detta nybyggda hem perfekt placerat alldeles intill vattnet. Ägarna ville här skapa ett hus helt från grunden, utformat efter sina drömmar och platsen där de valt att bygga och bo. Man drömde om ett skräddarsytt hem som erbjöd utsikt över havet, sköna solhörn och ett härligt poolhäng. Resultatet överraskade dem själva med råge. Något man tydligt kan se i de vackra och inspirerande bilder som vi har nöjet att presentera här.

Ägarnas råd till andra som ska bygga nytt hus är just att tänka på helheten, och att ta lite tid på sig för att tänka igenom de drömmar och idéer man har kring sitt hus. Ett tips är att åka runt och titta på nybyggda hus och lyssna på tips från människor med erfarenheter och kunskap.

Ett annat sätt att få kunskap är att läsa den nya boken som Trivselhus tagit fram. Här har man tagit huskatalogen till en helt ny nivå då man istället får en vackert inbunden bok, fylld till brädden med husinspiration. Den fina boken, på hela 192 sidor, kommer i ett inbundet format och erbjuder både snygga bilder och viktiga råd. Ett perfekt verktyg när dina husdrömmar ska bli verklighet. Beställ boken nu på trivselhus.se/bok.

www.trivselhus.se och www.facebook.com/trivselhussverige/

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ferrari 275 GTB

I förra veckan såldes en Ferrari 275 GTB på auktion för drygt 75 miljoner kronor. Dyrgripen, som har en spännande historia, kördes för första gången ...