Villa Vitti

Villa Vitti ligger helt perfekt på klipporna ovanför Shell Beach på S:t Barthélemy, ön som faktiskt var i svensk ägo mellan åren 1784 och 1878. Detta moderna hem erbjuder en bedövande vacker panoramautsikt över havet. En öppen planlösning ger ett hem som på ett naturligt sätt suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här finns väl tilltagna terrasser och en vackert placerad pool. Om man föredrar ett dopp i havet så finns en egen trappa ner till stranden. Extra plus för de magiskt vackra solnedgångarna.

Priset? På förfrågan.

Kontor: St Barth Properties Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: St Barth Properties Sotheby’s International Realty / Property ID: NCR745

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 80.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Företag: Magrey & Sons Mäklare: Christophe Ubeaud (christophe@magrey.com) Telefon: +33 (0) 4 92 98 98 22 E-mail: contact@magrey.com Hemsida: www.magrey.com

Drömhem till salu

Vi har åter låtit några utvalda fastighetsmäklare plocka ut objekt som de tycker har det där lilla extra. Det kan vara allt från en liten ...