Montgolfière

MONTGOLFIERE av Marcel Wanders för Roche Bobois

Det här är soffan Montgolfière ur Globe Trotter Collection av Marcel Wanders för Roche Bobois. Hela kollektionen är inspirerad av mytiska uppfinnare och sagornas äventyrare. Här hyllar vi gränslandet mellan fantasi och verklighet och lyfter fram forna kulturer och sagolika resmål. Tidlös design som kryddats med den där lilla extra dimensionen.

”This collection is a tribute to the adventurer we all dreamed of being. A journey is a transformative experience, and we wanted each piece to capture the feeling of bringing home worldly treasures from faraway places.”
– Marcel Wanders

Läs mer på: www.rochebobois.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Bugatti Chiron Sport '110 ans Bugatti'

Bugatti Chiron Sport 110 ans

För att lyfta sitt franska arv har Bugatti tagit fram ”Chiron Sport 110 ans Bugatti” i en specialversion limiterad till endast 20 bilar. Det är ...