Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Tourbillon

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Tourbillon Pink Gold. Om du letar lyxklockor i Stockholm, kolla HOOM.

Jaeger-LeCoultre har tagit fram sin Master Ultra Thin Tourbillon (978G) i rosa guld. Det här är ett mästerverk som kommer att uppskattas av klockkonnässörer världen över. Vi tycker den bekräftar att tidlös design är en vinnare i alla lägen. Den äggfärgade urtavlan lyfter det hela och skapar en perfekt kontrast till denna 10,77 millimeter tunna modell. Sagolikt vackert! Vi på HOOM uppskattar att allt fler lyxklockor letar sig fram till Stockholm.

Och för dig som vill veta mer så grundades Jaeger-LeCoultre redan 1833 av Antoine LeCoultre.

Varumärket anses vara en av grundaktörerna till Schweiz urmakarkultur. Som klocktillverkare har varumärket ett extra gott rykte då man tillverkar alla sina urverk ”in-house”, något som nuförtiden är nästan unikt.

Jaeger-LeCoultre är dessutom specialiserade på extraordinära komplikationer som tourbillon, evighetskalender och minut-repeater.

Läs mer på: www.uret.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

+Segmento

Det här är köket +Segmento från tyska Poggenpohl. Här hamnar design och hantverk i fokus på ett innovativt och smakfullt sätt. Deras exklusiva kök håller ...