W Retreat & Spa Seminyak

0

En plats som vi ofta återkommer till, när vi vill varva ner och njuta av sol och bad, är Bali. Nu har vi hittat ett nytt ställe att längta till. Ta en närmare titt på sagolika W Retreat & Spa Seminyak.

W Hotels har gjort sig kända för att fokusera på spektakulär arkitektur, form och design. Mest berömt är nog W fortfarande för sina många iögonfallande storstadshotell, men på senare år har de även börjat skapa så kallade retreats – som fokuserar mer på avkoppling och återhämtning och mindre på fest och nattliv. Och precis som de glamorösa stadshotellen har W:s retreats snabbt lockat till sig livsnjutare från hela världen, som längtar efter sol och bad på varmare breddgrader, utan att ge avkall på kvalitet och komfort.

Vi bor med hela familjen i en majestätisk villa med tre sovrum, tre badrum, matrum och ett härligt spatiöst vardagsrum. I vår trädgård njuter vi av vår alldeles egna, närmare hundra kvadratmeter stora pool och ett rejält tilltaget soldäck. Dessutom finns en ”barbecue section” – där en kock lagar till alla tänkbara läckerheter när vi så önskar. Men de flesta kvällar beger vi oss istället till någon av hotellets hela sju barer och restauranger. Där njuter vi av delikata anrättningar av absolut världsklass och skämmer bort oss med goda viner från den digra vinkällaren.

Inredningen på W:s alla hotell är som sagt något som verkligen står i fokus och det här stället är definitivt inget undantag. Det är tydligt att ingenting lämnats åt slumpen och att minsta lilla detalj är utvald med omsorg och en osviklig fingertoppskänsla. Det är verkligen inspirerande att gå på upptäcktsfärd och hänföras av den färgstarka designen och de vackra formerna.

Inredningen refererar många gånger till traditionell balinesisk design, men har samtidigt en modern och internationell tvist. Resultatet är ett spännande möte mellan gammalt och nytt och vi hittar många nya idéer som vi tar med oss till våra egna hem. Till exempel de fantastiska färgsprakande sidenkuddarna som pryder soffan i vårt vardagsrum. Och naturligtvis de underbara sängkläderna, som blivit så efterfrågade att W börjat sälja dem på sin hemsida. Vi hoppas att vi snart, snart får tillfälle att återvända till detta oförglömliga hotell.

Fakta om W Retreat & Spa Seminyak
Land: Indonesien
Plats: ön Bali
Tema: tropiskt, strandnära, spa, resort
Prisindikation: $ $ $

Läs mer på: www.wretreatbali.com

Tips: om  du vill boka en resa till Bali eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår samarbetspartner.

 

 

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar