Lefay Resort & SPA i Dolomiterna

Lefay Resort & Spa Dolomiti

Lefay Resort & Spa Dolomiti är en rofull oas som erbjuder en storslagen utsikt över Gardasjön. De mäktiga bergen, som ligger i naturreservatet Parco dell Alto Garda, finns med på UNESCO:s lista över världskulturarv. Som gäst återhämtar du dig med hjälp av olika behandlingar. Du tar uppfriskande promenader i omgivande skogar och olivlundar. Resorten ligger i en elva hektar stor park vid staden Gargnano. När du piggnat till så tar du dig ut i löparspåren eller vandrar du i bergen. Underbara miljöer! Perfekt för att återfå ny energi.

Dolomiterna, Dolomiti, är en del av Alperna i nordöstra Italien. De ligger till största delen i provinsen Belluno, men sträcker sig även över delar av provinserna Bolzano, Trento, Vicenza, Udine och Pordenone.

Läs mer på: dolomiti.lefayresorts.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

City Villa av ARRCC i Sydafrika

City Villa

Vi har uppmärksammat sydafrikansk arkitektur flera gånger tidigare i HOOM och nu är det dags igen. Följ med oss till en minst sagt uppseendeväckande villa, där ...