Ferretti Yachts 960

Ferretti Yachts 960 är är deras flaggskeppsmodell på närmare 30 meter. Det här är en lyxig internationell yacht med en modern interiör. Hela fartyget genomsyras av avancerade tekniska lösningar och innovativa detaljer. Ombord finns salong, flera hytter/sovrum och ett härligt däck. Toppfart ligger mellan 26,5 och 30 knop baserat på motorval.

Ferretti är en stor italiensk båtkoncern med starka varumärken som, förutom Ferretti Yachts, har Riva, Pershing, Custom Line och Wally.

Läs mer på: www.ferretti-yachts.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Elegant, Unspoilt, Timeless. Immerse yourself in a world of luxury private villa living within the AmanzoeVillas. On a hilltop above the Aegean, Amanzoe looks over the rugged Peloponnese coast and beyond to the Greek islands of Spetsesand Hydra. Villas are available from €3.2m.

Amanzoe Villas

Elegant, orört och tidlöst. Fördjupa dig i en exklusiv och vacker värld i Grekland, ett privat hörn. Lyxiga Amanzoe Villas ligger perfekt placerade på toppen ...