Karleby från Kvänum

Stilrena och tidlösa kök från svenska Kvänum blir till en hyllning av det svenska hantverket.

Vi på HOOM tycker om exklusiva kök som känns både tidlösa och moderna. Då förenas hantverk och funktionalitet på ett smakfullt sätt, och ljuv musik uppstår. Vackra Karleby (Mandel 3) har här en innanförliggande lucka på ask med synliga gångjärn. Den smala ramen med dubbelpärla i innerprofil är lika enkel som raffinerad.

Ända sedan Gustav Johansson grundade företaget 1923 har vi levererat inredningar som präglas av upplevelse och känsla för medvetna kunder.

Vi kan konstatera att Kvänum lyckats förena gammal svensk tradition med modern design på ett uppdaterat och innovativt sätt. Här ser man form och funktion i ljuv förening. Exklusiva kök som kommer från Sverige gör oss på HOOM extra stolta.

Läs mer på: www.kvanum.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Traditionnelle chrono QP 5000T

Nytt från Vacheron Constantin

Vacheron Constantin har under året uppdaterat en av sina mest ikoniska modeller, deras Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar (nu med Caliber 1142 QP). Som vanligt lyckas ...