Exklusiva badrum från Kvänum

Exklusiva badrum från Kvänum. Här med ett exklusivt fristående badkar.

Traditionella och exklusiva badrum från svenska Kvänum blir till en hyllning av det svenska hantverket.

Vi på HOOM tycker om exklusiva badrum som känns både tidlösa och funktionella. Då får man ut allt av det svenska hantverket och skapar en härlig och klassisk känsla. Erfarenheter över tid skapar en väl fungerande produkt ner på detaljnivå, anpassad för våra breddgrader. Broby är en traditionell och innanförliggande lucka, på handmålad ask, med synliga gångjärn. Ramens innerkant i hålkäl accentuerar atmosfären från sekelskiftet 1900.

Inredningar från Kvänum väcker begär världen över. De finns representerade i allt från mysiga stugor, anrika slott och privatbostäder på varje kontinent. 

Vi kan konstatera att Kvänum lyckats förena gammal svensk tradition med design på ett uppdaterat och innovativt sätt. Här ser man form och funktion i ljuv förening. Exklusiva badrum som kommer från Sverige gör oss på HOOM extra stolta.

Läs mer på: www.kvanum.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

IWC Portugieser. HOOM visar lyxklockor i sin guide. Det stora flertalet hittar du i Stockholm.

IWC Portugieser

Om man vill ha en elegant klocka med lite sportiga inslag så är IWC:s serie Portugieser något vi rekommenderar. Här i en Automatic med sju ...