Les Ramades i Provence

Denna sagolikt vackra fastighet, med anor från 1500-talet ligger i Lourmarin, Provence. Här kliver man in i en glamorös och vacker värld. Sedan 1990 har Les Ramades ägts av Betty and François Catroux, som faktiskt var musa åt ingen mindre än modeoraklet Yves Saint Laurent.

Needless to say, the glamorous couple’s country retreat and its 10 acres of landscaped grounds has been entirely designed by François Catroux, and been featured not only in Rizzoli’s stunning coffee table book celebrating François Catroux and his work, but also in countless design magazines around the world.

Här finns parker, väl tilltagna terrasser och stora markområden. Hemmet blandar antikt med modernt vilket ger en personlig och hemtrevlig atmosfär. Vacker vy mot bergen. Sammantaget, ett fullständigt bedårande hem, som förtjänar lite strålkastarljus.

Pris: $11,176,931

Kontor: Propriétés de Provence Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Property ID: ZLWWZ6

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 168.000 på Instagram och 78.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Bugatti La Voiture Noire. Du hittar Bugatti och andra lyxbilar och sportbilar i Stockholm via HOOM. Stor guide med exklusiva bilar.

Bugatti ”La Voiture Noire”

Vi har väntat ett tag på den moderna versionen av Bugattis klassiska modell 57 SC Atlantic och nu har den äntligen visats upp på bilsalongen ...