Riva 110 Dolcevita

Vi har tidigare visat den nya 90-fotaren från Riva, den som är en ny medlem i deras flybridge-generation. Den kamperar med 100-fotaren Corsaro, som hade stora framgångar under 10-talet. Nu lyfter vi fram 110-fotaren Dolcevita. Vi på HOOM blir extra stolta eftersom namnet anspelar på filmen La Dolce Vita – Det ljuva livet – med den svenska skådespelaren Anita Ekberg.

Majestic like the work of art she is, as scintillating as the most magical epoch in modern history, 110′ Dolcevita is Riva’s new fibreglass flagship, the latest masterpiece to grace the revamped flybridge fleet. She is a great creation in every sense – for her breathtaking visual impact, for her peerless blend of aesthetics, amenity and high technology, and for the elite cruising experience she bestows.

Riva är ett varumärke inom Ferretti Group.

Läs mer på: www.riva-yacht.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Patek Philippe World Time Minute Repeater ref. 5531R

Nytt från Patek Philippe

Det här är en riktigt häftig nyhet från Patek Philippe, deras World Time Minute Repeater ref. 5531R, fylld med mycket avancerade komplikationer. Supertunn och så fulländad ...