Exklusiva solglasögon by Boss

Solglasögon by Boss. Exklusiva solglasögon från Hugo Boss.

Exklusiva solglasögon från Hugo Boss. De markerande bågarna är snyggt mönstrade och ger en elegant retrolook. Hela damkollektionen andas en exklusiv livsstil och hör ihop med varumärkets moderna och lite lyxiga anslag.

Iconic sunglasses with gradient lenses, by BOSS. These statement sunglasses are designed in dark-Havana acetate with bold yet feminine appeal. Signature hardware at the hinge, a lasered logo on the arm and specially structured end-tips put distinctive touches to this contemporary pair.

Modemärket Hugo Boss tillverkar klädesplagg och accessoarer av hög kvalitet sedan 1950-talet. Med precision har företaget kunnat etablera ett internationellt rykte och är idag ett av de ledande märkena inom modebranschen. Dessa exklusiva solglasögon från Boss bekräftar det.

Ref: BOSS 1154/S086539O – 58082502

Läs mer på: www.hugoboss.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Porsche Cayenne Nordic från Porsche Center Stockholm

Porsche Cayenne Nordic

En familjesportbil? En sportfamiljebil? Oavsett hur du väljer att se Cayenne så är det en praktisk Porsche som rymmer det mesta du och familjen behöver – ...