Villa Fladenstigen

Detta exklusiva hus i modern design ligger i Östernäs på Ingarö. Huset, byggt 1999, har en attraktiv modern formgivning och är ritat av arkitekt Jonny Andersson, Jordens Arkitekter. Med sin putsade fasad och dess djärva och kraftfulla men ändå mjuka linjer lämnar huset ingen oberörd. Placeringen på tomtens högsta punkt ger en fin sjökontakt i två väderstreck mot både Ögården och Sågviken.

Entréplanet erbjuder underbart stora rum som kök, matsal och vardagsrum med öppen spis i öppen plan, bibliotek och arbetsrum/gästrum samt kapprum, badrum och tvättstuga med groventré. Vackra material som körsbär, sten, parkett och stora fönster och utgångar till olika delar av de omkringliggande trädäcken.

En vackert svängd trappa med sidor i betong och steg av körsbär leder upp till den mer privata övervåningen med utgång till takaltan. Master bedroom med dressingroom, klädkammare, badrum med kar och dusch samt wc ensuite. Ytterligare tre sovrum, stort allrum samt badrum med separat wc.

Tomten har stora gräsytor och en sparsmakad trädgård i japansk stil som ger en perfekt övergång till skärgårdsnaturen runt omkring.

Trädgårdens olika växter har noga valts ut med tanke på säsongens växlingar och minimalt arbete. Runt tomten har anordnats en löpbana om ca 500 m samt ett utegym med flera stationer. Här finns även en linbana, beachvolleybollplan, tågbana samt ett mongoliskt tält med separat toalett och dusch för gäster. Vid den egna stranden en vedeldad bastu, pontonbrygga och sandstrand. I anslutning till huset finns ett garage om ca 60 kvm med förråd, byggt 2004.

Adress: Fladenstigen 8, 134 65 Ingarö
Fast.beteckning: SKENORA 1:194 + SKENORA 1:199
Tomtarea: 8.320 kvm
Boarea: 358 kvm
Antal rum: 9 rum & kök
Antal sovrum: 4 till 5
Byggnadsår: 1999
Byggnadstyp: Tvåplanshus
Kommun: Värmdö
Område: Östernäs
Församling: Gustavsberg-Ingarö
Fasad: Puts/trä

Pris: 30.000.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Greger Åhlund, 073-983 80 16, greger.a@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 167.000 följare på Instagram och 78.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Royal Oak Offshore

I över 140 år har Audemars Piguet tillverkat några av världens absolut främsta armbandsur. Det anrika varumärket är ett av få som har haft samma ...