Villa Chameleon på Mallorca

Denna sagolika villa erbjuder en upplevelse både när det gäller arkitektur och design. Detta fantastiska hem ligger i det exklusiva området Son Vida och erbjuder en bedövande vacker utsikt över havet, Palma och hamnen. En smart planlösning och finurliga lösningar ger ett hem, i tre plan, på hela 760 kvm.

Här njuter man av ett hem som på ett naturligt sätt suddar ut gränsen mellan inne och ute.

Fastigheten består av tre byggnader. Här finns väl tilltagna terrasser och en vackert placerad utomhuspool. Självklart finns även en inomhuspool, gym, vinkällare och ett avancerat säkerhetssystem. Här har man dessutom LED-belysningar som skapar mäktiga effekter. Extra plus för det stora gästhuset på 200 kvm.

Pris: 26.536.148$

Kontor: Mallorca Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Mallorca Sotheby’s International Realty / Property ID: SN9W77

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 170.000 på Instagram och 77.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Hillandale

Vackra Hillandale ligger i Pound Ridge utanför världsmetropolen New York. Huvudbyggnaden, som uppfördes redan på1920-talet, ligger perfekt placerad på en kulle. Med en bedövande utsikt ...