Pershing 108

Pershing 108 är en av de större båtarna från Ferretti Group. För den eleganta designen svarar Fulvio De Simoni samt en grupp kallad AYT (Advanced Yacht Technology) hos Ferretti Group. Pershing 108 är närmare 33 meter lång och kan levereras med tre olika inredningslösningar. Standard för motorutrustningen är den kraftfulla MTU 16V 2000 M96L. Med ytskärande propellrar får man ett mycket speciellt sprut efter akterspegeln när båten planar.

Versatile, high-performance and elegant, the Pershing 108 was created to blend speed, comfort and fuel consumption efficiency. The three surface propellers make this yacht a champion for its range and low noise. But it is also a masterpiece with a speed of over 42 knots that can always impart the emotions of the classic Pershing thrill.

Båten är byggd vid Ferretti Group Superyacht Yard i Ancona. I gruppen ingår många kända båtnamn som till exempel Ferretti Yachts, Pershing, Itama, Riva, Mochi Craft, Apreamare och amerikanska Bertram.

Läs mer på: www.pershing-yacht.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Den bästa arkitetekturen och de vassaste arkitekterna hittar du i HOOM.

Robin Drive i Los Angeles

I drömmarnas stad är ingenting omöjligt, i alla fall inte när det kommer till arkitektur. Hollywoodkändisarnas favoritarkitekt Paul McClean har ännu en gång fått oss ...