Patek Philippe Golden Ellipse

Patek Philippe Golden Ellipse. Exklusiva klockor och lyxklockor i Stockholm.

Njut av Patek Philippe Golden Ellipse. Den runda och lite fyrkantiga formen är baserad på gyllene snittet och bekräftar att tidlös design verkligen är ett vinnande koncept. Den automatiska klockan, med blå urtavla, har alltid varit en doldis. Nu tycker vi dock, precis som många klockkonnässörer, att Golden Ellipse förtjänar både strålkastarljus och uppmärksamhet. Elegant till en mer dressad look.

Sedan starten 1839 har Patek Philippe varit inriktade på att göra unika mästerverk av högsta kvalitet, och man är ännu en av branschens få kvarvarande helt fristående företag.

Patek Philippe slår ständigt nya auktionsrekord och nya klockor har ofta långa väntelistor. Varumärket ägs sedan trettiotalet av familjen Stern som på bästa sätt förvaltar det som Antoni Patek och Adrien Philippe startade på 1800-talet.

Material & Utförande
Modell: 5738P/001
Tillverkare: Patek Philippe
Serie: Golden Ellipse
Typ: Herrklocka, dressmodell
Mått: 35.6 x 31.1 mm, rektangulär
Boett: Platina
Baksida boett: Repskyddat safirglas
Armband: Blått läder, krokodil
Urtavla: Blå med indexmarkeringar
Spänne: Bygelspänne i platina
Glas: Repskyddat safirglas
Bezel: Platina

Urverk & Funktioner
Urverkstyp: Automatiskt, självuppdragande
Sekundvisare: Svepande
Urverk: Patek Philippe in-house urverk 240 med 27 juveler, 21600 vph
Gångreserv: 48 timmar
Vattenskydd: 3 ATM

Läs mer på: www.patek.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nytt från Breitling

Breitling är kända för att tänja på gränserna och nya Superocean Héritage Chronoworks är inget undantag. Ny spännande teknologi döljer sig under klockans stilrena design. ...