Exklusiva solglasögon by Boss

Solglasögon by Boss. Exklusiva solglasögon från Hugo Boss.

Nu väntar ljusare tider! Här har vi ett par exklusiva solglasögon från Hugo Boss. De markerande bågarna är snyggt mönstrade och ger en elegant retrolook. Hela damkollektionen andas en exklusiv livsstil och hör ihop med varumärkets moderna och lite lyxiga anslag.

Iconic sunglasses with gradient lenses, by BOSS. These statement sunglasses are designed in dark-Havana acetate with bold yet feminine appeal. Signature hardware at the hinge, a lasered logo on the arm and specially structured end-tips put distinctive touches to this contemporary pair.

Modemärket Hugo Boss tillverkar klädesplagg och accessoarer av hög kvalitet sedan 1950-talet. Med precision har företaget kunnat etablera ett internationellt rykte och är idag ett av de ledande märkena inom modebranschen. Dessa exklusiva solglasögon från Boss bekräftar det.

Ref: BOSS 1154/S086539O – 58082502

Läs mer på: www.hugoboss.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du letar efter exklusiva lampor som har vacker form, snygg och tidlös design.

Sky Dome

Här har vi en stilren taklampa från Pablo Designs kallad Sky Dome. Den exklusiva lampan är tillverkad i aluminium och trä och ska även reflektera ...