Fristående badkar i koppar

Exklusiva badkar, i gammal stil, från Drummonds. Perfekt för dig som vill ha ett lite mer lyxigt badrum.

Vi tycker om brittiska badrum då de ofta är både personliga och lite respektlösa. Här blir drömmar till verklighet på ett passionerat sätt, med mycket känslor. Ett badkar i koppar från Drummonds, med en vackert hamrad yta, har verkligen förmågan att lyfta ett badrum. Klassisk och tidlös design gör att man har en produkt som åldras med värdighet.

Drummonds was founded in 1988 by Drummond Shaw, who at the time was restoring his period house and was finding it difficult to source authentic architectural antiques.

Det här är handgjorda fristående badkar som förtjänar ett badrum med volym då de kommer till sin rätt om det blir placerat i centrum. Men självklart går det även att placera mot en vägg.

Vi måste dock påtala att Sverige har helt andra regler när det gäller våtrum. I Sverige är kraven annorlunda och papperstapeter i våtrum är inget godkänt ytmaterial, detsamma gäller även trägolv. Det viktiga är dock att du har godkänt tätskikt bakom och har du ett större badrum så kan du ha tapet och trägolv i de delar som inte blir utsatta på samma sätt som de i direkt anslutning till badkar/dusch.

Läs mer på: www.drummonds-uk.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Villa Hawea Point på Maui - Sotheby's International Realty. HOOM är en guide till exklusiva villor i Sverige och utomlands. Även slott gårdar och paradvåningar.

Villa Kapalua

Det är generellt mycket sällan som det dyker upp fastigheter med ett perfekt läge. Men Villa Kapula har just det. Och att det dessutom ligger ...