Ferretti Yachts 850

Ferretti Yachts 850 är lite drygt 26 meter lång och har rena linjer och en relativt robust profil. Samtidigt tycker vi att den utstrålar elegans och kraft. Huvuddäcket har en form som förstärker känslan tack vare ett fönster i full höjd som skär igenom hela överbyggnaden. Båten är utrustad med en smart lösning om gör att akterspegeln kan öppnas upp och enkelt bli en Beach Club. Perfekt ställe att hänga på om vattnet är tillräckligt varmt…

Hela fartyget, med läckert designad flybridge, genomsyras av avancerade tekniska lösningar och innovativa detaljer. Ett bra exempel är de två trapetsformade skrovfönstren, med inbyggda hyttventiler, som drar nytta av det naturligt ljuset.

Luxury, power and style combine in a model with the dynamic, flowing lines to entrance the eye. Like a penthouse surrounded by the sea, this magnificent flybridge offers bright, airy accommodation elegantly furnished with refined design. With external areas affording every conceivable comfort, there’s an idyllic equilibrium between inside and out.

Ferretti är en stor italiensk båtkoncern med starka varumärken som, förutom Ferretti Yachts, har Riva, Pershing, Custom Line och Wally.

Läs mer på: www.ferretti-yachts.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva solglasögon dam från Boss

Eleganta solglasögon by Boss

Gröna solglasögon by Boss. Tidlös design och vackra detaljer. Bågarna är transparenta och ger en elegant look. Hela damkollektionen andas en exklusiv livsstil och hör ...