Drömboende vid Edsviken

Arkitektritad villa i klassisk New England-stil längst in på lugn återvändsgränd med bästa sol- och sjöläge vid Edsviken. Här finns privat brygga via servitut med plats för större båtar, insynsskyddad tomt med generösa gräsytor, pool med terrass i två etage. I huset finns rymliga umgängesytor i form av vardagsrum och kök i öppen planlösning och två allrum. Vidare finns fyra bra sovrum varav ett master-bedroom-suite, flera badrum, generös spa-avdelning med såväl bastu som massagedusch och bubbelbadkar och utgång till pool.

Adress: Snäppvägen 13, 192 55 Sollentuna
Fast.beteckning: SJÖÄNGEN 10
Tomtarea: 1.847 kvm
Boarea: 237 kvm
Biarea: 163 kvm
Antal rum: 7 rum och kök
Antal sovrum: 4 till 6
Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: Treplanshus
Område: Sollentuna – Edsviken

Pris: 38.000.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Mäklare: Michael Preber, 070-939 01 90, michael.p@sothebysrealty.se
och Joachim Söderberg, 076-769 64 00, joachim.s@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa denna fantastiska fastighet får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 191.000 följare på Instagram och 77.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Från ditt allra första boende till underbara takvåningar med utsikt över Södermalms vackra takåsar och parker. Attraktivt beläget vid Vitabergsparken, SoFo och Hammarby Sjö. Här bor man i idylliska kvarter på Södermalm vid Vita Bergen med närhet till Blecktornsparken och färjan till Sjöstaden. Lugnt och ostört, men ändå nära Söders puls. Bara 700 meter upp till pittoreska Nytorget.

Drömboende på Södermalm

Urban Couture arkitekter skapar, på uppdrag av Savana Invest, moderna boenden med internationell inspiration. Från ditt allra första boende till underbara takvåningar med utsikt över Södermalms ...