Coco Privé

0

Denna mycket exklusiva pärla i öriket Maldiverna är det perfekta gömstället för den som vill vara för sig själv, för du hyr helt enkelt hela ön. Här har man allt man kan önska sig, och lite till. Som gäst bor man i en stor arkitektritad villa med en vacker pool.

Här finns salonger, matsal, bar, bibliotek, jacuzzi och en sagolik vinkällare.

Sovrummen är gigantiska och erbjuder en magisk utsikt. Om du känner att du vill ha med dig släkt och vänner så finns här fem gästhus. Tillsammans kan ni njuta av vacker natur, ett turkosskimrande hav och kritvita stränder. Men visst, smakar det så kostar det…

Fakta om Coco Privé Kuda Hithi Island
Land: Maldiverna
Plats: Kuda Hithi
Tema: resort, tropiskt, strandnära
Prisindikation: $ $ $ $ $

Läs mer på: www.cocoprive.com

Tips: om  du vill boka en resa till Maldiverna eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel. Dröm nu och res senare. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår samarbetspartner.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Arnöbergs säteri - herrgård till salu - Areal

Arnöbergs säteri

Sagolikt säteri, anno 1703, i direkt anslutning till Mälaren. Här finns dessutom 635 hektar jaktmarker runt knuten. Arnö är en mycket idyllisk och naturskön ö ...