Combine by Boffi

Combine by Boffi. Exklusiva kök blir ännu mer exklusiva med ett lyxigt kök från Boffi.

Boffi har skapat ett smart kökssystem – Combine – signerat den erkänt duktige formgivaren Piero Lissoni. Som kund kan man bygga ihop ett kök som består av moduler och ett ramverk i metall. Här finns inslag av vackert trä och små finurliga lösningar som lyfter kökets funktionalitet. Man har också möjlighet att integrera matbordet med köksön och på så sätt dubblera funktionen även där.

It is being redesigned and reshaped another time, enriched by new functions, new set of structures, new materials and completely different fittings.

Boffi grundades redan 1934 av Piero Boffi. Han hade ett mindre företag inom möbelindustrin som relativt snabbt blev synonymt med italienska innovationer. Varumärket och hantverket har sedan dess förvaltats skickligt och man har fortsatt utvecklingen i samarbete med ett flertal internationellt erkända designers. På senare år har man till exempel samarbetat med Patricia Urquiola. Faktiskt har även de svenska formgivarna Mårten Claesson, Eero Koivisto och Ola Rune tidigare designat för Boffi.

Sist men inte minst, visst är det den ikoniska trissen Piero Lissoni, Luigi Massoni och Antonio Citterio som ligger bakom det mesta. Dessa tre mästare har nästan alltid sista ordet.

Läs mer på: www.boffi.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Från ditt allra första boende till underbara takvåningar med utsikt över Södermalms vackra takåsar och parker. Attraktivt beläget vid Vitabergsparken, SoFo och Hammarby Sjö. Här bor man i idylliska kvarter på Södermalm vid Vita Bergen med närhet till Blecktornsparken och färjan till Sjöstaden. Lugnt och ostört, men ändå nära Söders puls. Bara 700 meter upp till pittoreska Nytorget.

Drömboende på Södermalm

Urban Couture arkitekter skapar, på uppdrag av Savana Invest, moderna boenden med internationell inspiration. Från ditt allra första boende till underbara takvåningar med utsikt över Södermalms ...