Villa Laglio vid Comosjön

Denna mycket vackra och exklusiva fastighet ligger i italienska Laglio, i direkt anslutning till den populära Comosjön. Här bor man i ett pampigt palats på hela 2.500 kvm som har en parkliknande tomt på 3.300 kvm. Förutom den frodiga och grönskande tomten så finns både en utomhus- och inomhuspool, väl tilltagna terrasser, spa, mediarum och en stor vinkällare med plats för 2.000 flaskor. Om man, trots att man har två pooler att välja på, föredrar ett dopp i sjön så finns en brygga och plats för egen båt. Extra plus för att gästlägenheten är på 100 kvm.

Como is Italy’s most popular lakeside retreat. After George Clooney bought 30-room villa on the shores, the region experienced a phenomenon that became known as the ’Clooney Effect’. 

Pris: på förfrågan

Kontor: Italy Sotheby’s International Realty / www.sothebysrealty.com
Mäklare: Luca D’Angelo / Property ID: W76Q9K

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om du har frågor om den här fantastiska fastigheten så kan ni även kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 205.000 på Instagram och 76.000 på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Lange 31

Att vi på HOOM har en svaghet för exklusiva armbandsur torde inte komma som en överraskning för någon av våra trogna läsare. Här riktar vi ...