Exklusiva Grand Hotel

Exklusiva Grand Hotel. Sängar som kan skapa lyxiga och exklusiva sovrum.

Den här pampiga sängen heter Grand Hotel och är designad av Pierre Dubois och Aimé Cécil. Den blir extra vacker när den är placerad i en sovrumsmiljö signerad franska Roche Bobois. Sovrummet blir ett allt viktigare rum då det ger återhämtning och ny energi. I den här kollektionen hittar man ett stort antal möbler som är anpassade för hemmets olika rum.

Bed in solid ash wood with padded panels in TENDRESSE leather. Water-based stain, filler finish, hand-wiped coloured patina, acrylic varnish.

Här vill man stolt lyfta fram det inhemska hantverket och krydda det med en härlig retrokänsla.

Tips för dig som vill bli mindre morgontrött

1. Skaffa en bra väckarklocka som du ställer en bit ifrån sängen. Varför? Jo, då måste du kliva upp för att stänga av den. 

2. Snooza inte, du kommer bara bli ännu mer trött av det. Det där 5-10 minuters snoozeintervallet gör bara att din kropp får svårt att förstå om den ska få sova mer eller börja vakna. Kliv upp direkt!

3. Gå upp med dagsljuset, tänd alla lampor så fort du vaknar för att komma igång.

4. Duscha, tvätta ansiktet i kallt vatten, så blir du piggare. 

5. Lägg dig i tid, även om det tar lite mer tid att somna. När du kliver upp tidigare kommer kroppen så småningom vänja sig vid att både somna och kliva upp tidigare.

Läs mer på: Roche Bobois

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Silver Bay i Sydafrika av arkitekterna på SAOTA.

Silver Bay

På Sydafrikas västkust, inte långt ifrån den bubblande metropolen Kapstaden, ligger ett nybyggt hus som tolkar klassisk lokal arkitektur på ett nutida sätt. Följ med ...