Halaveli Resort

0

Vackra Constance Halaveli Resort ligger i den Norra Maleatollen, i den mäktiga Indiska oceanen. Här förverkligar du drömmen om en lyxig semester kantad av vita stränder, turkosa vatten och färgglada korallrev. Det avskilda läget på denna underbara ö gör att Maldivernas magiska lugn infinner sig på några sekunder. Det här är en stressfri zon. Här bor du på pålar i havet eller i en vackert inredd villa direkt på stranden.

Dagarna tillbringar du i havet, antingen dyker eller snorklar man eller så provar du någon av alla vattenaktiviteter. Det ”jobbigaste” momentet under dagen är att luta sig tillbaka på det privata soldäcket och njuta av solnedgången. Maten här är värd resan i sig. Det finns tre restauranger, buffén i Jahas, asiatiska Jing och strandgrillen Meeru. Här finns också ett riktigt bra spa, tennis, ett gym och en populär barnklubb.

Maldiverna är ett örike i norra Indiska oceanen som består av 26 atoller med 1 192 öar där bara 200 är bebodda.

Aktiviteter: antalet aktiviteter varierar mellan öarna. Lyxhotellen är inte sällan inriktade på naturupplevelser för förälskade par, och saknar i många fall den bredd som de större öarna kan erbjuda. En majoritet av alla aktiviteterna på Maldiverna är, inte helt oväntat, olika vattensporter. Dykning, båtturer, djuphavsfiske och vattenskoter hör till de mest populära, men för dig som helst håller dig på land finns även en rad utflykter till maldiviernas egna öar. Känner du att de glesbefolkade öarna med resorts är alltför stökiga finns det ofta möjlighet att hyra en villa på en ”obebodd” ö under en natt.

Fakta om Halaveli Resort
Land: Maldiverna
Plats: ön Halaveli
Tema: tropiskt, strandnära, resort
Prisindikation: $ $ $ $

Tips: om  du vill boka en resa till Maldiverna eller någon annan exotisk lyxresort så ska du kontakta Lime Travel på telefon: 08-545 151 60. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår samarbetspartner.

Läs mer på: www.constancehotels.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Pershing 140. Du hittar fler stora yachts och motorbåtar på vår sajt.

Pershing 140

Pershing 140 är varumärkets flaggskepp på lite drygt 43 meter. Denna moderna yacht kan förses med antingen 12- eller 16-cylindriga dieslar från MTU kopplade till ...