Pershing 108

Sommaren väntar runt hörnet. Nu är det dags att börja dagdrömma om riktigt härliga båtar. Här har vi ett bra alternativ för dig som vill ha det där lilla extra. Pershing 108 är faktiskt en av de större båtarna från Ferretti Group. För den eleganta designen svarar Fulvio De Simoni samt en grupp kallad AYT (Advanced Yacht Technology) hos Ferretti Group. Pershing 108 är närmare 33 meter lång och kan levereras med tre olika inredningslösningar. Standard för motorutrustningen är den kraftfulla MTU 16V 2000 M96L. Med ytskärande propellrar får man ett mycket speciellt sprut efter akterspegeln när båten planar.

Versatile, high-performance and elegant, the Pershing 108 was created to blend speed, comfort and fuel consumption efficiency. The three surface propellers make this yacht a champion for its range and low noise. But it is also a masterpiece with a speed of over 42 knots that can always impart the emotions of the classic Pershing thrill.

Båten är byggd vid Ferretti Group Superyacht Yard i Ancona. I gruppen ingår många kända båtnamn som till exempel Ferretti Yachts, Pershing, Itama, Riva, Mochi Craft, Apreamare och amerikanska Bertram.

Läs mer på: www.pershing-yacht.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

HOOM har besökt ett av inredningsarkitekten Stephanie Coutas senaste projekt, en storslagen villa i Saint-Tropez på Rivieran.

Stephanie Coutas skapar drömhem

Den franska inredningsarkitekten Stephanie Coutas har på kort tid blivit mycket omtalad, både i hemlandet och internationellt. Med en säregen stil skapar hon lekfulla, exklusiva ...