Vacheron Constantin Patrimony Perpetual Calendar

Vacheron Constantin Patrimony Perpetual Calendar

Patrimony Perpetual Calendar Ultra-Thin With Blue Dial kommer från det legendariska varumärket Vacheron Constantin, världens äldsta klocktillverkare.

Sagolikt och tidlöst ur som nu har drygt tio år på nacken. Och den eleganta Vacheron Constantin Patrimony Perpetual Calendar Ultra-Thin With Blue Dial (41mm), i 18 karats roséguld, gör ingen besviken. Här är alla delar i balans och då har vi ett litet mästerverk som är packat med komplikationer.

Elegance, simplicity, creativity, each Vacheron Constantin watch bears a technical signature and unique aesthetic and each timepiece tells its own story: an infinitely living legacy, a promise for the future. Timelessness.

Världens äldsta kvarvarande klockmärke startades redan 1755 av Jean-Marc Vacheron. När sedan François Constantin anslöt 1819 uppstod namnet som stått sig än idag. Företaget gjorde sig tidigt kända för sin effektiva tillverkning med modern teknik och är en mycket viktig del av klockvärldens ”heliga treenighet” tillsammans med Patek Philippe och Audemars Piguet.

Reference: 3175/000R-B519

Läs mer på: www.vacheron-constantin.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Letar du lyxhotell? Exklusiva hotell och exklusiva resorts i världens alla hörn. Exklusiva resor till exotiska platser.

One&Only Reethi Rah

Det finns några resmål som vi på HOOM aldrig tröttnar på. Ett av dem är definitivt Maldiverna och alla dess till synes oändliga antal öar. Följ ...