Amalfi

Amalfi kommer från Victoria & Albert. Perfekt för exklusiva badrum. Extra lyxigt om man har två fristående badkar.

Det här fristående och formsköna badkaret heter Amalfi och kommer från Victoria & Albert. Ett nästan skulpturalt badkar i modern design som tar oss med till den romantiska kuststräckningen på sydsidan av Sorrentohalvön. Amalfikusten, som badkaret fått sitt namn från, sträcker sig från Positano i väst till Vietri sul Mare i öst. Extra läckert blir Amalfi när man kör en duo, som här. Finns i sex olika standardkulörer. Man kan även beställa sin egenvalda färg (RAL).

The Amalfi baths softly contoured sides descend gracefully to the floor, uncluttered by waste pipe work. The extended backrest on this contemporary slipper bath provides full head support, essential for those long luxurious soaks. A must for any sleek freestanding bathroom design.

Ett fristående badkar kan lyfta ditt badrum och skapa en lugn oas. Vi tycker att ett badkar av den här digniteten förtjänar rymd och yta för att skapa den där lyxiga känslan. Det ska ju vara både avkopplande och rogivande, helt enkelt en perfekt plats för snabb återhämtning.

Läs mer på: www.vandabaths.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva lampor för vardagsrummet. En exklusiv lampa kan lyfta ett hem, det gäller alla exklusiva armaturer.

Flowerpot VP7 av Verner Panton

Eleganta Flowerpot VP7 är en stilren pendel formgiven av den berömda designern Verner Panton år 1968. Den var ikonisk redan då. Den är ikonisk nu. ...