Officine Gullo

Italienska Officine Gullo har en stolt tradition. Deras exklusiva produkter är handgjorda i Florens och känns igen på de robusta metalldetaljerna i stål. Här har vi ett kök i New York som gör att ägarna verkligen kan ta ut svängarna. Uppdraget var just att skapa ett kök som erbjöd samma möjligheter till matlagning som en bättre restaurang. I det här köket kan vi se inspirationen flöda. Sannolikt blir matupplevelserna därefter.

Officine Gullo presents a prestigious full kitchen with island it realized for a private residence in Manhattan’s Park Avenue in New York. Cutting-edge technology and conviviality: these are the key points of the project.

Officine Gullo har en stolt tradition att skapa helt unika produkter. När man dessutom kombinerar det med utveckling och kvalitet så blir resultatet extra bra. De har ett brett utbud av skräddarsydda köksprodukter och lösningar för hemmakocken med lite mer professionella ambitioner. Självklart har man även ett utbud som täcker in restauranger mm.

Läs mer på: www.officinegullo.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Soffan Presence av Sacha Lakic för Roche Bobois

Presence av Sacha Lakic

Presence är en härlig tresitssoffa som designats av Sacha Lakic för Roche Bobois. Soffan är i riktigt fint skinn och har kromade ben. Den här ...