La Cornue Grand Palais 180

La Cornue Grand Palais 180. En exklusiv spis som är perfekt för exklusiva kök.

Franska La Cornue är spisarnas spis, liksom en Rolls Royce eller Bugatti i köket. Det här är, sedan starten 1908, spisen som regerar över all världens spisar. Välj din kombination precis som du vill ha den, både funktions- och storleksmässigt. Du kan alltså kombinera allt du drömt om här, eller vad sägs om: gasspis, gasugn, elektrisk spis, elektrisk ugn, en snabbplatta och en platta med grillfunktion. Du kan dessutom välja färg på både ytterhölje och detaljer.

Varje spis monteras för hand och den får ett unikt serienummer. Deras värsting heter Grand Palais 180 och är en sanndröm för alla som tycker om att laga mat.

The Grand Palais 180 kitchen range combines two large vault ovens that can connect to gas and electricity to enable you to create convivial and delicious meals. The stainless-steel hob offers many configurations to best meet your cooking habits. Whenever a Grand Palais 180 range leaves our workshop, we certainly feel the same pride experienced by the wizard-craftsmen of Molsheim when a Royale came out of Bugatti.

Grundaren Albert Dupuy skulle sannolikt vara extremt stolt om han kunde se hur väl man, i flera generationer, förvaltat både kunskap och varumärke.

Läs mer på: www.lacornue.com

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Marty är en utemöbel från Slettvoll

Utemöbler från Slettvoll

Nu när vintermörkret släpper sitt grepp gäller det att blicka framåt. Nu ser du starten på en ny säsong. Slettvolls utemöbler är gjorde för att ...