Oak Pass House

Med en spektakulär utsikt och ett ostört läge på kullarna i Beverly Hills ligger Oak Pass House. Här, bland hundratals ekar, bjuder designstudion Walker Workshop in naturen på ett mycket smakfullt sätt. Följ med oss in i en sagolik värld.

Oak Pass House är verkligen ett speciellt hus. Med en boendeyta på närmare 750 kvadratmeter finns det minst sagt gott om plats. Men trots det storslagna anslaget lyckas huset ändå utstråla en hemtrevlig känsla, mycket tack vare den enorma omsorg som lagts på alla detaljer. Stora fönster som bjuder in naturligt ljus är bara en av många vackra inslag som präglar hemmet. Arkitekterna har verkligen lyckats med att bjuda in den omgivande naturen på ett naturligt sätt. Och här finns faktiskt hundratals ekar att njuta av.

Ett hus i anslutning till Beverly Hills måste naturligtvis ha en riktigt stor pool och på Oak Pass House är den som sig bör av det mer spektakulära slaget.

Det här är en infinitypool i tre olika riktningar som vackert delar av fastigheten. Omgiven av en stor terrass har den en obruten utsikt över omgivningarna. Att en av de äldsta och största ekarna dessutom hänger över den gör det hela extra magiskt.

Sett från skogssidan ger huset ett lätt, närmast svävande intryck. Strukturen är så minimal att det nästan känns som att det inte finns någon struktur alls. Här blir man ett med naturen på ett mycket speciellt sätt.

Läs mer på: www.walkerworkshop.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiv arkitektur, exklusiva villor, exklusiva boenden.

First Crescent

I utkanten av den sydafrikanska metropolen Kapstaden ligger den lilla välmående förorten Camps Bay. Området har gjort sig känt för sin fantastiska natur och spektakulära ...