Reflex från Antonio Lupi

Exklusiva badkar för exklusiva badrum. Badkaret Reflex för Antonio Lupi.

Det vackra fristående badkaret Reflex är ritat av AL Studio design för italienska Antonio Lupi. Badkaret, som är framtaget i ett nytt material kallat Cristalmood, har en rund form och en tidlös design. Men, det som verkligen får det att sticka ut, det är att badkaret är transparent. I det erbjuds man nu en upplevelse man inte kände till att man önskade.

A new material, result of the antoniolupi research, is added to Flumood. Baptized Cristalmood due to its transparency and sheen, a new generation colored resin, resistant and versatile.

Med ett fristående badkar kan du skapa ett lyxigt badrum eller spaavdelning efter tycke och smak. Badkaret kan ställas helt eller delvis mot en vägg, men det kan också stå helt fritt i rummet. Det har badkaret kan med fördel ljussättas då det ger en extra effekt.

Läs mer på: www.antoniolupi.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Villa Hawea Point på Maui - Sotheby's International Realty. HOOM är en guide till exklusiva villor i Sverige och utomlands. Även slott gårdar och paradvåningar.

Villa Kapalua

Det är generellt mycket sällan som det dyker upp fastigheter med ett perfekt läge. Men Villa Kapula har just det. Och att det dessutom ligger ...