Wulff Lounge Chair 2.0

Exklusiva möbler och en exklusiv möbler för vardagsrummet.

Njut av Wulff Lounge Chair med tillhörande fotpall i fårskinn. Kan det bli bättre? Vi på HOOM bli alldeles lyckliga när vi ser sådana här tidlösa och formsköna pärlor från våra grannar i söder. Den här nästan skulpturala fåtöljens stoppade form hyllar så vackert 1930-talets handgjorda design och är, tycker vi, avsedd för det lite större vardagsrummet.

It’s architectural shape will add a stylish statement to any interior.

Wulffs skulpturala armstöd och vingformade ryggstöd, som först producerades i en traditionell möbelverkstad, påvisar samarbetet mellan snickarmästare och arkitekter, som lade grunden till dansk designs guldålder. Wulffs klädsel finns även i ett urval av tyger, medan dess träben och armstöd kommer i antingen oljad valnöt eller vitoljad ek.

&Tradition är ett danskt designföretag i framkant. Spännande formgivare från då och nu, från Arne Jacobsen och Verner Panton till Norm och Sofie Refer.

Läs mer på: www.andtradition.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Drömhem till salu II

Vi har åter låtit några utvalda fastighetsmäklare plocka ut objekt som de tycker har det där lilla extra. Det kan vara allt från ett sommarställe ...