Wing av Sebastian Herkner

Wing är en exklusiv utemöbel. Alla exklusiva utemöbler som passar i trädgården hittar du i vår guide.
Vi på HOOM tycker om att tänka på våren redan i januari, att planera för det som komma skall. För att sprida glädje, och lyfta temat ännu ett snäpp, visar vi upp en underbar utemöbler från den prisvinnande Mbrace-kollektionen som designer Sebastian Herkner skapat för Dedon. Här ser du den relativt nya utemöbeln Wing som är gjord i en mix av moderna material som tål både sol, vind och vatten. Välj och vraka på olika produkter från denna underbara serie. Vår favorit är dock Wing då den ger ett härligt vindskydd.
The aluminum base – available for wing chairs, armchairs, lounge chairs and matching footstools – expands the collection’s visual language while extending its possibilities.

Sebastian Herkner har designat ett flertal exklusiva möbler och hela kollektioner för tyska Dedon. Det internationellt välkända varumärket samarbetar med ett flertal framgångsrika formgivare och bryter hela tiden ny mark med innovativa utemöbler.

Läs mer på: www.dedon.de

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Downtown Modern

Den eleganta kollektionen Downtown Modern, som kommer från Ralph Lauren Home, lyfter fram en blandning av urban vintage och naturmaterial. Här har de hämtat influenser ...