Takaragawa Onsen Osenkaku

Guide om exklusiva och hälsosamma hotell i världen. Exklusiv wellness och exklusiva spa.

Bara två timmar från Tokyo ligger Takaragawa Onsen. Här bor du i en ryokan, det är ett klassiskt japanskt hotell, invid den forsande Takarafloden. Hotellet erbjuder en underbar miljö för den som vill prova något nytt.

Not only that Takaragawa Onsen has a beautiful scenic Onsen bath, but the quality of the hot spring water is also notable and has considerably several great effects to body and health such as Neuralgia, Muscle Pain, Arthritis, Coldness, and more.

Du äter gott och hälsosamt och badar i heta bassänger i anslutning till floden. Området var tidigare ganska isolerat, och har även en spännande historia, det ger en genuin känsla. Du kan självklart även ta olika behandlingar.

It is uncertain historically as to when Takaragawa became a hot spot. However, evidence of ancient people – Jomonjin – proves that it’s been used from those ages.

Onsen betyder ”het källa” och eftersom Japan bubblar av vulkanisk aktivitet ligger badhusen tätt här. Det kanske inte är så sensationellt för oss i Sverige men här badar man utomhus även mitt i den kalla vintern.

Läs mer på: www.takaragawa.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nybrogatan 83A på Östermalm – Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Exklusiv vindsvåning på Östermalm

Välkomna till detta förstklassiga boende med fantastisk utsikt och lugnt läge på en återvändsgata. Denna mycket exklusiva vindsvåning med härlig rymd och ljusflöde har både ...