Sängkläder från Schlossberg

Exklusiva sängkläder som skapar ett exklusivt sovrum. Ett exklusivt bäddset ger en mycket lyxig känsla.

Exklusiva sängkläder från Schlossberg är något man ska unna sig då och då. Det här är ju en produkt som omfamnar dig, natt efter natt, och ger dig välbehövlig vila. Schlossberg är ett exklusivt varumärke från Schweiz som väver i bomullssatin och jersey. De väver dessutom sina bäddset av den bästa bomullen i världen och resultatet är bara något som måste upplevas.

Those who encounter Schlossberg for the first time will be thrilled. You’ll be surprised at how softly and silkily our fine satin flows, how cuddly soft jersey hugs your body and how lightly and airily our down duvets warm you up.

Unna dig sängkläder av högsta klass då det här är något du har närmast huden ett flertal timmar per dygn. God sömn är också en förutsättning för återhämtning och möjligheten till ny energi. På bilden ett set i en ljust blå färg. Det är ju en av färgerna som blir heta under våren 2023 så varför inte vara trendig även i sovrummet i år.

Läs mer på: www.schlossberg.ch

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Elegant, Unspoilt, Timeless. Immerse yourself in a world of luxury private villa living within the AmanzoeVillas. On a hilltop above the Aegean, Amanzoe looks over the rugged Peloponnese coast and beyond to the Greek islands of Spetsesand Hydra. Villas are available from €3.2m.

Amanzoe Villas

Elegant, orört och tidlöst. Fördjupa dig i en exklusiv och vacker värld i Grekland, ett privat hörn. Lyxiga Amanzoe Villas ligger perfekt placerade på toppen ...