Flex från Manutti

När du söker en exklusiv utemöbel till ditt hem eller exklusiva utemöbler till ditt landställe.

Våren står för dörren och dagarna blir nu hela tiden lite ljusare. För att skapa lite extra inspiration kring det efterlängtade ”utelivet” så tar vi en titt på utemöbler från belgiska Manutti. Här lyfter vi fram den stora och flexibla kollektionen Flex, designad av Metrica Design Studio. Den här kollektionen är något för dig som uppskattar tidlös design och ett stilrent formspråk. Vi på redaktionen är ständigt på jakt efter snygga och högkvalitativa möbler som passar i trädgården, på terrassen eller kring poolen. När vi då finner sådant här så blir vi på redaktionen extra lyckliga.

Våren är vackrast en vinterdag.

Man kan få ut mycket mer av sommaren – även vår och höst – genom att välja rätt möbler. Utemöbler finns i många olika slag och det kan därför vara svårt att veta vad man ska välja. Här får du åter tre råd kring ditt val av utemöbler.

1. Komfort
Utemöbler skall vara sköna att sitta i, i flera timmar. En stol skall ge stöd för både rygg och ben. Du bör lägga en del tid på att testa utemöbler innan du beslutar dig för ett köp så att du får rätt totalkänsla när det gäller just komforten.

2. Funktionalitet
Passar möbeln syftet du vill använda det för. Det kan kanske vara mer passande med en möbel som är stapelbar eller kan fällas ihop.

3. Underhållskrav
Underhållsfria utemöbler är ideala. Därför bör du fundera över materialet som möbeln har då olika material kräver olika mycket underhåll.

Läs mer på: www.manutti.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar