Barcelona 1800

Exklusiva fristående badkar för ditt exklusiva badrum. Skapa ett exklusivt rum, en oas, för återhämtning.

Det här stilrena och fristående badkaret heter Barcelona och kommer från Victoria & Albert. Ett formskönt och exklusivt badkar i modern design. Det blir extra vackert i en kontrasterande miljö där olika naturmaterial kombineras. Kollektionen finns i ett mycket stort antal färger och då både med matt och glansig yta. Här kan fantasin flöda fritt.

Now featuring improved ergonomics and an intelligently chamfered rim to provide neck and arm comfort.

Och vad är skönare än ett varmt bad en krispig vinterdag? Du hittar mer inspiration på Instagram (hoommagazine). Följ oss gärna där också!

Läs mer på: www.vandabaths.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Denna fantastiska och mycket exklusiva fastighet ligger på Cap d'Antibes, perfekt placerad mellan det legendariska och exklusiva hotellet Cap-Eden-Roc och Port de l'Olivette. Ett exklusivt drömboende på Rivieran.

Villa Cap d’Antibes

Denna fantastiska och mycket exklusiva fastighet ligger på Cap d’Antibes, perfekt placerad mellan det legendariska hotellet Cap-Eden-Roc och Port de l’Olivette. Här bor du med ...