Danai Beach Resort & Villas

Det finns många underbara platser i Grekland. Men det är verkligen inte alla som kan stoltsera med ett boende i toppklass. Följ med oss till Danai Beach Resort & Villas.

Dryga timmen från Thessaloniki, på den mellersta och mest genuina av Halkidikis tre halvöar, ligger den lilla gruppen vitkalkade villor och sviter som bjuder in till en genuin grekisk och femstjärnig semesterupplevelse. På exklusiva Danai Beach Resort & Villas hittar vi det där viktiga lugnet, fjärran från nattliv och trånga stränder.

Vi bor i en svit som direkt ger en härlig känsla. Varje detalj är genomtänkt och atmosfären blir därför både mysig och personlig. Svitens läge gör att insynen från övriga gäster är minimal och det känns verkligen som att vi befinner oss i vårt alldeles egna lilla paradis.

Samtidigt vet vi att vi är omgivna av ett klarblått hav och grönskande trädgårdar.

Här finns också allt för en aktiv semester. Vattensporter, tennisbanor, mountainbike, golf, ridning och dykning. Det är bara att välja inriktning. För den som vill investera i sig själv, och en inre resa, så finns yoga och spa i toppklass. Vill du se mer av Halkidiki ordnar hotellet utflykter till havs med speedboat eller yacht. I närmaste byn, Nikiti, är det stor marknad varje fredag och du kan köpa allt från kläder och skor till lokala delikatesser.

Maten är, som sig bör på ett hotell av den här klassen, av utomordentligt hög kvalitet. Här finns tre restauranger att välja på. Efter varje måltid avnjuter vi en drink på terrassen, samtidigt som vi ser solen gå ned borta vid horisonten. En perfekt avslutning på varje dag i Grekland.

Fakta om Danai Beach Resort & Villas
Land: Grekland
Plats: Halkidikis
Tema: klassiskt, kustnära
Prisindikation: $ $ $ $

Tips: om  du vill boka en resa till Grekland eller något annat lyxhotell så ska du kontakta Lime Travel. De skräddarsyr exklusiva resor och är vår duktiga samarbetspartner.

Läs mer på: www.danairesort.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Modern design som passar för exklusiva hem.

Gyrofocus

Vi går sakta men säkert mot kallare årstider. Det är under sådana perioder som en eldstad kan uppskattas lite extra. Gyrofocus är en redan ikonisk ...