Exklusiva solglasögon by Boss

Solglasögon by Boss. Exklusiva solglasögon från Hugo Boss.

Våren är i antågande och sommaren står vackert bakom i kö. För att njuta lite extra av dessa årstider så lyfter vi fram ett par exklusiva solglasögon, med tidlös design, från Hugo Boss. De markerande bågarna är snyggt mönstrade och ger en elegant retrolook. Hela damkollektionen andas en exklusiv livsstil och hör ihop med varumärkets moderna och lite lyxiga anslag.

Iconic sunglasses with gradient lenses, by BOSS. These statement sunglasses are designed in dark-Havana acetate with bold yet feminine appeal. Signature hardware at the hinge, a lasered logo on the arm and specially structured end-tips put distinctive touches to this contemporary pair.

Modemärket Hugo Boss tillverkar klädesplagg och accessoarer av hög kvalitet sedan 1950-talet. Med precision har företaget kunnat etablera ett internationellt rykte och är idag ett av de ledande märkena inom modebranschen. Dessa exklusiva solglasögon från Boss bekräftar det.

Ref: BOSS 1154/S086539O – 58082502

Läs mer på: www.hugoboss.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Breitling Navitimer 01, Ø43 mm, Ref: 1AB0121211B1X1

Breitling Navitimer 01

Breitling Navitimer 01 är en populär klassiker som piffats upp under åren som gått. Den såg dagens ljus redan 1952. Inga andra klockor är så ...