Aurora

Exklusiva och fristående badkar hittar du i vår guide. Perfekt om du ska skapa ett exklusivt badrum i ditt hem.

Här har vi det nya och fristående badkaret Aurora som kommer från Devon&Devon. Badkaret har en tidlös design med sin runda form och plana ytor. Med ett fristående badkar kan du skapa ett lyxigt badrum, eller en exklusiv spaavdelning, så att du alltid har en privat oas tillgänglig i ditt hem. Badkaret kan ställas helt eller delvis mot en vägg, men det kan också stå helt fritt i rummet.

The unmistakeable charm of neo-romantic elegance and the ultimate technological innovation combine to form a veritable icon of classic-contemporary style.

Det som särskiljer de helt fristående badkaren från andra modeller är att de inte har någon tydlig baksida utan du kan placera det som du vill. Devon&Devon går i främsta ledet när det gäller att producera miljövänliga produkter. Aurora är tillverkat i White Tec Plus.

White Tec Plus is an innovative, eco-sustainable material certified Green Guard Gold by LEED®, the strict American energy efficiency and ecological footprint classification system.

Kom ihåg att mäta upp och golvytan i badrummet så att du kan försäkra dig om att det får plats innan du tar beslutet att köpa det. Då slipper du onödigt krångel.

Läs mer på: www.devon-devon.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nytt från Breitling

Breitling är kända för att tänja på gränserna och nya Superocean Héritage Chronoworks är inget undantag. Ny spännande teknologi döljer sig under klockans stilrena design. ...