Villa Marie Saint-Tropez

Exklusiva Villa Marie erbjuder ett underbart boende utanför Saint-Tropez, på Rivieran. Här bor du i en tre hektar stor pinjeskog med springvatten, lagunformad pool och frodig grönska. Utsikten gör att du, under tystnad, kan uppleva jetsettarnas favorittillhåll på lite avstånd.

Villa Marie är fördelat på fyrtiotalet rum och sviter. Inredningen, som är skapad av Jocelyne Sibuet, är både personlig och exklusiv. Sammantaget så ger det en härlig och familjär atmosfär så går mot det man finner i regionen Toscana, i Italien. Restaurangen serverar pinfärsk fisk, skaldjur eller något riktigt gott grillat, här bara trivs man. Vinlistan håller hög kvalitet så många måltider blir ett minne för livet.

Blir det för lugnt kan du snabbt bytta till det hektiska innelivet i Saint-Tropez, med stränder och shopping.

Du kan investera i dig själv med långa promenader. Här finns ett gym och möjlighet till olika behandlingar i deras spa. Med en god bok kan du återhämta dig och njuta av stillheten på din terrass.

Fakta om Villa Marie
Land: Frankrike
Plats: Saint-Tropez på Rivieran
Tema: exklusivt, rekreation, gastronomi
Prisindikation: $ $ $ $

HOOM kan i samarbete med Lime Travel ta er till några av världens bästa hotell. Kontakta dem för tips, råd och priser på 08-545 151 60.

Läs mer på: www.villamarie.fr

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Gustav från Tibrokök

Här tar vi en närmare titt på köket Gustav från Tibrokök. Här förenas svensk tradition med modern design på ett smakfullt sätt. De klassiska köken ...